20 februari 2023

Vad är egentligen Sample Sale?

Sample Sale

Vid varje kollektion som skapas vill vi säkerställa att kläderna blir så som vi tänkt oss. Vi vill se till att printet blir rätt och att passformen blir bra. När vi designar ett plagg ser vi bara ett litet tygprov och en skiss på plagget. Vi får därför alltid prover på det som ska sys så att vi kan säkerställa att allt kommer bli perfekt. 


Efter att vi fått proverna händer det att vissa modeller eller tyger inte kommer med i kollektionerna. Det finns flera anledningar till varför ett plagg inte produceras. Vi måste tyvärr begränsa varje kollektion så att det inte blir för många olika modeller och mönster. Vi försöker alltid skapa en kollektion som passar ihop samtidigt som det ska vara en variation. Därför händer det att vissa härliga klänningar och mönster aldrig tillverkas. På Sample Sale kan du därför hitta helt unika klänningar, toppar och byxor som du kommer vara ensam om! 


Du kan också hitta prover som är lite annorlunda för att det är ett prov och sen har vi ändrat på passformen innan fabriken har börjat sy. Det kan också finnas plagg med små defekter som vi har rensat ut från att sälja på ordinarie pris. 


Varför har vi Sample Sale? 


Som ni vet så vill vi att allt ska komma till användning därför säljer vi våra provplagg till ett bra pris så att även dessa kan få en plats i någons garderob!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar