22 april 2013

Färgkavalkad i takt med våren!

Nu kan man väl ändå säga att våren är kommen!!

Så otroligt härligt att äntligen kunna ha butiksdörren öppen hela dagen och inte frysa, höra fåglarna kvittra, sorl från människor utanför och det strömmar in värme!
Det vill vi ha mera av! 

Men något vi har jätte mycket av är vårjackor! Nu har butiken äntligen fyllts upp med en massa härligt färgsprakande jackor och klänningar!

Det är som en enda stor färgkavalkad här där solen aldrig slutar skina! Denna härliga regnjacka som vår kära skyltdocka "Amanda" har från Garda of Sweden finns även i orange och röd i butiken men finns att beställa i fler färger om man kommer in till butiken eller maila oss så kan vi informera mer om det! 

Klänningen Amanda har på sig är självklart från våran egen kollektion. En fantastisk kreation i ett färgstarkt 70-tals inspirerat tyg med smock och knyt under bysten som passar flera olika kroppstyper! En riktig sommarhit! 

Vi har även en massa härliga vårjackor från bland annat det tyska märket Blutsgeschwister och svenska  Rules by Mary.


                                    Kolla även in vår webshop för fler nyheter! 

För att fira denna härliga färgfest och sprängfulla butik med vår och sommarplagg vill vi bjuda er på 10% på hela sortimentet när vi håller kvällsöppet nu på torsdag den 25/4 kl 18.00 - 21.00!


VÄLKOMNA ALLA! 


Kram
/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar