7 januari 2013

Nytt år, nya favoriter och kanske kan du fynda den på REA!


Och God Fortsättning alla kära kunder och designers som förärar butiken med allt ni gör för oss! Vi ser verkligen fram emot ett nytt härligt färgsprakande år med er och vi rivstartar med  REA! :D

30-50% på massa fina utvalda plagg. Hoppas du kan fynda din nya favorit! Går även att göra det via webshopen. Och som vi skulle sagt på norrländska - änte fint som snus så säg!

Man vill ju gärna redan i början av januari känna att det är vår i luften, men man blir ofta rätt snabbt besviken. Bara för att det är nytt år är det inte en ny årstid, tyvärr. MEN då för att inte tappa humöret över besvikelsen att det kommer fortsätta vara mörkt några månader till så kan man alltid lura sig själv! Det är ett bra knep när man längtar mot ljusare tider och varmare vindar. FÄRG är ledordet och där måste jag säga att min mormor uppe i norr är en sju jäkel på det. Kolla så tjusig hon var på Julafton i fina fina Iris Form smycken från Cissi och Selma. Hon älskar Cerise. Men det bästa är, att man själv blir så pigg och glad av färger och förhoppningsvis kan man glädja någon annan med.


Som den här härliga kunden gjort, delat med sig på Instagram en fin bild på henne i hennes nya Birgit & Benny klänning som kommer från vår butik och numera blivit hennes favorit. Vi blir i alla fall jätte glada över det, och som hon lyser i den! 


Och vi fortsätter på det temat, lite "ljust och fräscht" fast i färg, i butikens skyltfönster. För att göra både er och oss glada och inspirerade. Vem har sagt att man bara måste bära mörka färger på kläderna för att det är flest mörka timmar på dygnet denna årstid?


Och som pricken över i:et så kommer vi snart få in nya fina smycken från Pommagratt :D
Kolla även in hennes smycken på www.pommgratt.se


Vilken start på detta året! Spännande och se vad detta år kommer att erbjuda. Ett tips redan nu är att hålla utkik efter våran kommande SoFo-Night/Kvällsöppet kväll som kommer 31:a Januari. Då har vi något alldeles särskilt planerat, mer update om det kommer längre fram.


Tills dess, Kram på er alla! 

/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar