13 april 2015

Tack för en fantastisk release!


Vi vill tacka er, kära kunder för att ni gjorde vår release så fantastisk! Dagen och kvällen i butiken och alla glada kunder och vårt husband Tres Hombres, allt var fantastiskt. Tack också alla webshopskunder, tänkt att man kan få så otroligt bra respons och känna sån glädje från er som handlar på nätet, tack det betyder så otroligt mycket. 

Redan på releasen var det storlekar som tog slut. Som ni redan vet gör vi bara ett fåtal av varje klänning och det är svårt att veta vilka som kommer gå först och inte. Så ni som missade er favorit nästa gång får ni hänga på låset :). Men misströsta inte, hela butiken är full med fina klänningar och webshopen också såklart, www.cissiochselma.se

Vill också passa på att visa att vi tog oss mod till oss och anlitade en målare som gjorde vår fasad helt fantastiskt grön. Ny affisch kom också upp lagom till releasen. Var lite orolig först eftersom vi inte hade sökt tillstånd för att måla men ingen kan väl tycka att det var finare med klottret eller hur. 

För er som inte har varit och hälsat på i vår fina klänningsbutik så ligger vi på Bondegatan 7 i området SoFo på södermalm i Stockholm. Hjärtligt välkomna! 

// Cissi 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar