26 oktober 2014

Amsterdam!

Förra veckan åkte jag med Modebutikerna till Amsterdam. Modebutikerna är en intresseorganisation för oss som har klädbutiker. Varje höst engagerar de en resa och denna gången gick alltså resan till vackra Amsterdam. Jag hade aldrig varit i Amsterdam innan men blev helt kär i den vackra staden och kommer absolut åka tillbaka. 
Förutom att uppleva den vackra staden stod det föreläsningar och besök på Fashion center på schemat. På Amsterdams Fashion center hittade vi ett nytt märke. Ett holländskt väskmärke "Sticks and Stones". Skinnväskor i bra kvalité i massa fina färger, de första kommer till butiken redan i november. Sticks and Stones är ett familjeföretag och det har bra koll på alla produktionsled och känns som ett väldigt bra företag att samarbeta med. Jag åkte med Jenni som har butiken Earth N More i Gamla Stan och vi köpte båda in väskorna och är de första i Sverige som kommer sälja märket. 


Märkena King Louie och Who´s that girl som vi säljer i butiken är båda holländska och har egna butiker i Amsterdam. Det var väldigt inspirerade att besöka deras färgglada butiker. 


I Amsterdam kryllar det av småbutiker, och de flesta är små till ytan men det hindrar inte från att skapa upplevelse både utanför och inuti. 

/Cissi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar