27 mars 2013

Påskinspiration hos Cissi och Selma


"Julen varar ända fram till påska", sjunger man ju och hur mycket sanning det ligger i de kan man ju diskutera. Men om det är vinterkylan som råder vid juletider så har den sannerligen hållit i sig fram tills påsk.

Men den hoppas vi innerligt skall pysa iväg och hålla sig undan länge länge tills nästa jul nalkas.

Nu vill vi ha VÅR PÅ RIKTIGT! Eller hur!

Butiken är ju fylld med härliga vårklänningar som vi vill se er kära kunder bära under den härliga och sprittande vårsolen!

Påsken är verkligen en av mina favorit helger! Därför att det är så mycket uppiggande färg överallt och ljust ute längre, man känner verkligen i luften att våren är på väg. Plötsligt känns ens steg lättare.

I butiken har duktiga Helena varit i farten och pyntat för vi vill ju verkligen bjuda er på den där härliga uppiggande vårkänslan där det exploderar med färger och ljus!

Hon gjorde dessa underbara pompoms. 


Hur man gör dem hittade hon hos Hemslöjd - Zickermans värld, här har ni länken om ni också vill göra egna och påskpynta med: http://www.hemslojd-tidningen.se/zickermans/gor-dina-egna-pom-poms/ 

Men det var ju inte den enda påskpyntningen hon gjorde!
Det blev även härliga små färgglada ägg, mer silkespapper, mer ägg och Cissi och Selmas egna absoluta påskfavorit klänning - Malva Orange. Med fantastiska prästkrageblommor på.

Här kommer en massa inspirerande bilder :D

Kanske en Cissi och Selma klänning blir den perfekta påskmiddags klänningen!?

Här har vi Malva Orange igen ;)


Här har jag på mig en Dahlia Röd som vi kallar den! Ljus och härlig vårklänning som piggar upp både dig själv och din omgivning! :)


Eller Dahlia Grön. Du kommer se ut som en äkta smaragd i denna! 


Kanske Lilja Gul! Verkligen passande till påsken och du kommer stråla lika mycket som solen! Eller Eldig med Viola Svart. Matcha de röda knapparna med härligt hallonröda strumpbyxor som på bilden!


Eller kanske ljuv som en dag med Malva Blå!


Alla dessa skönheter hittar ni på vår webshop under Nyheter vår 2013 eller så klart i våran påskpyntade färgsprakande butik på Bondegatan 7 i Sofo området på Södermalm i Stockholm!


Från och med i morgon - Skärtorsdag kommer det även finnas påskgodis i butiken, men inte bara godis som i sötsaker (eller det beror ju på hur man ser det)... 
Det kommer även finnas ett påskerbjudande! Om man handlar för 800:- eller mer under påskhelgen får man våran super härliga TYGPÅSE på köpet! :D Great huh! ;)Så kom och frossa i färg på alla dess vis! 

För er som tänker komma till butiken under påskhelgen så ser våra öppettider ut så här:
GLAD PÅSK PÅ ER! 
/ Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar