9 mars 2013

Äntligen - Cissi och Selmas första egna kollektion & behind the sceens bilder!ÄNTLIGEN LANSERAR CISSI OCH SELMA EN EGEN KOLLEKTION!!!

I linje med butiken är den så klart FÄRGGLAD och i 60-70-TALSSTIL! Den kommer 4 olika modeller i 4 olika tygval. Några av dem ser ni här ovan! :)

Vi blev totalt förälskade när vi packade upp de färdiga klänningarna ur kartongen!
Tidigare hade vi bara sett dem i olika test versioner.Det har varit otroligt mycket planerande, många olika steg och skickandes av filer och
bilder fram och tillbaka.

Senaste tiden har varit full av fotografering av plaggen, skapande av flyers, affischer och lookbook. 

Här ser ni ett utkast av den slutliga lookbooken.
Och här kommer lite "behind the scenes" bilder från fotograferingsdagen.
Detta är verkligen något stort för butiken och vi är alla super glada och spända på era reaktioner på kollektion! Självklart vill vi ju fira detta och vilket bättre sätt kan man göra det på än att ha en releasefest!?? :D

Så sagt och gjort. Releasefest it is! Lördagen den 16:e Mars (exakt en vecka kvar) kl: 15-19 har vi fest i butiken! Det kommer även vara goodiebags, fotoutställning, musik, bubbel, hembakade mini cupcakes och så klart ett erbjudande på den nya kollektionen - 10% på alla klänningar under denna dag och även i webshopen!Glöm inte att OSA till eventet på vår facebooksida också: https://www.facebook.com/events/335997739854244/Hoppas vi ses!
/Cissi, Olivia, Maria & Helena


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar