22 november 2012

Det händer mycket hos oss på Cissi och Selma nu!

Det lackar mot jul (inte än, men ganska snart)! Vi förbereder iaf butiken inför juletider, det är ju ändå bara en vecka kvar till 1a advent. Vi hänger om butiken, för att ni enkelt ska hitta nyårsblåsan, julklänningen och julklapparna, snart kommer vi också ta fram juldekorationen. Men först ska vi ha Spansk Afton nästa torsdagkväll!

Då kommer vi har fokus på det spanska klädmärket Desigual
Det är ett spanskt modemärke som gör tjejkläder i roliga tyger, tryck och härliga kvalitéer. Från Desigual säljer vi framförallt klänningar men också toppar, kjolar och kappor. Spanskt mode innehåller extra mycket färg och roliga mönster vilket passar Cissi och Selma väldigt bra.
Det kommer vara 15% på alla Desigualkläder under kvällen.
Då kan ni också passa på att kolla in de andra spanska klädmärkena vi har - Skunkfunk som även har en del ekologiska plagg och Lavand.

Underkvällen kommer vi bjuda på Sangria och en lättare tapas som tilltugg i sann spansk anda.

Vi kommer spela spansk musik och den som kan är varmt välkommen att dansa salsa och höja pulsen i butiken! 

Gå in på vår facebooksida och klicka på eventet - Spansk afton - för att OSA! 

Vi planerar även för kommande eventkvällar med en massa roliga teman och erbjudanden. Återkommer med info om dessa när de blir aktuella!

Kolla även in vår Instagram @cissiochselma för fler dagliga bilder från butiken och andra spännande saker som händer runt om kring.

/MariaInga kommentarer:

Skicka en kommentar